De kosten

De kosten zijn net zo individueel als de oplossingen. De behandeling en de daaraan verbonden kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal te plaatsen implantaten, de voorziening die gemaakt gaat worden (een kroon, een brug of prothese) en de daarbij behorende tandtechnische werkzaamheden. Het individuele behandelings- en kostenplan geeft informatie over de kosten voor chirurgie (plaatsen van de im-plantaten, botopbouw), laboratorium (vervaardigen van de nieuwe tanden in het tandtechnisch laboratorium) en prothetiek (plaatsen van de tanden).

U krijgt na uw eerste consult een behandelingsplan waarbij alle kosten voor u op een rijtje zijn gezet. In dit kostenplan zijn alle kosten voor de behandeling opgenomen: voor de ingreep zelf, maar ook voor het vervaardigen van de prothese of kronen/brug. Vanzelfsprekend zijn de daadwerkelijke kosten afhankelijk van de wijze waarop u bent verzekerd.

Klikgebit

De behandeling van de tandeloze onderkaak met een kunstgebit op implantaten, wordt doorgaans vanuit het basispakket door de ziektekosten-verzekeraar vergoed. Hiervoor geldt wel een geringe eigen bijdrage en zal er vaak een machtiging bij uw ziektekostenverzekeraar van te voren moeten worden aangevraagd.

Afspraak maken?

Maandag t/m donderdag
van 8.15 - 12.00 en
van 13.00 - 16.00 uur
op telefoonummer 020-6449921.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u contact opnemen met Tandarts Spoed Praktijk
0900-8602.

Adresgegevens

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Egelenburg 152
1081 GK Amsterdam
The Netherlands